Sevginin Gücü-Caroline Richards

Orijinal adı The Power of Love olan Sevginin Gücü kitabı çocuklara sevginin önemini aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu vurgulayan bir kitap .

kitabımızın konusuna gelecek olursak;

Sevimli küçük ayıcığımız bir gün orman da oyuna dalar ve vaktin ne kadar geç olduğunu anlamaz. Hava karardığı için de evin yolunu bulmakta güçlük çeker. Ve birden içini bir korku kaplar. O sırada ormanda yaşayan arkadaşları ona bir yol gösterirler. Eğer tüm sevdiği anıları hatırlarsan ateş böceklerinin parlayarak ona yol gösterebileceğini söylerler. Ne kadar sevgi dolu anılarını hatırlarsa ateş böcekleri o kadar çok parlarmış.

Böylelikle ayıcık annesi ve babası ile geçirmiş olduğu ne kadar güzel sevgi dolu anlar varsa hepsini hatırlamaya çalışır. O hatırladıkça ateş böcekleri yolunu aydınlatır.

Ama birden gök yüzünden geçen bir karaltı sevimli ayıcığımızı korkutur ve aklında ki bütün anılar yok olur. Böylelikle tüm ateş böcekleri birden sönüverir. Arkadaşları hemen onu uyarırlar hadi tüm sevdiğin anıları düşünmeye devam et diye. Ayıcık tekrar düşünmeye başlar babası ile birlikte yaptıkları kurabiyeleri annesi ile deniz kenarında oyunlarını ve birden tüm ateş böcekleri ışıl ışıl parlayıverir. Böylelikle küçük ayıcık evinin yolunu bu şekilde bulur.

Kitapta sevginin gücü adından belli olduğu üzere o kadar güzel anlatılmış ki tüm çocukların okuyarak sevginin ne kadar önemli olduğunu anlatan çok güzel bir kitap.

Türkiye İş Bankası Kültür yayınlarının çıkarmış olduğu kitapları oldukça beğeniyorum.Bu kitabımızda yine Kültür yayınlarının çıkarmış olduğu 2 yaş üstü tüm çocuklar için uygun olan bir kitabımız.

Görsel olarak çok sevimli olan sihir dolu bu kitabımızı minik kitap kurtlarının okumasını tavsiye ederim.

Sevgilerimle 🧡

Yorum bırakın

WordPress.com'da ücretsiz bir web sitesi ya da blog oluşturun.

Yukarı ↑

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın